Schepenkring Jachtmakelaars opent nieuwe vestiging in Dordrecht

Met ingang van 2020 is het netwerk van Schepenkring Jachtmakelaars uitgebreid met een vestiging in Dordrecht. Met dit achtste lid is de landelijke dekking van Schepenkring Jachtmakelaars compleet.

Schepenkring Dordrecht opereert vanaf Jachthaven Westergoot. Deze jachthaven is gelegen tussen de Biesbosch en het oude centrum van Dordrecht. Joseph, Peter en Jari van Geenen runnen de jachthaven sinds 1989. Sinds 1 januari 2020 zijn zij ook actief in de bemiddeling van zeil- en motorjachten.“Rondom de haven zijn alle faciliteiten aanwezig. Voor reparatie, onderhoud, kranen en stalling kunt u bij onze buurman terecht en op een kwartier varen van de haven vindt u een bunkersteiger,” aldus de heren Van Geenen.

Schepenkring Dordrecht

Zorgeloos de boot kopen of verkopen

Ook Bouke Thijsseling van Schepenkring Nederland is blij met de samenwerking: “Deze uitbreiding maakt het Schepenkring-netwerk nog sterker. Jachthaven Westergoot is een perfecte uitvalsbasis in een belangrijke regio voor de Nederlandse pleziervaart. Ook deze vestiging werkt volgens de bekende Schepenkring-formule. Hierdoor worden de zorgen van de verkoop van de boot volledig uit handen genomen. De boten worden wereldwijd geadverteerd met een zo groot mogelijk bereik.”

Schepenkring Dordrecht is zeven dagen per week geopend en werkt actief samen met de andere Schepenkring vestigingen. Deze zijn gevestigd in Lelystad, Biddinghuizen, Warten, Lathum, Kortgene, Hattem en Roermond.

Meer informatie is te vinden op www.schepenkring.nl

terug