GT Yachtbrokers verhuist naar Marina Port Zélande

Vanaf 1 februari 2020 is GT Yachtbrokers te vinden op Marina Port Zélande in Ouddorp. GT Yacht Brokers zal vanuit de nieuwe locatie zowel de jachtmakelaardij als het dealerschap van Dehler en Moody voortzetten.

Tjerk van Loenhout en Gijs Golverdingen van GT Yachtbrokers lichten toe: “Na 14 trouwe dienstjaren in Stellendam wordt het tijd om onze activiteiten verder uit te breiden en te professionaliseren. De groei van de merken Dehler en Moody vereist een hoger servicelevel en vraagt steeds meer aandacht door het aantal verkochte schepen in de afgelopen jaren. In Marina Port Zélande met haar uitgebreide faciliteiten zijn we meer dan ooit in staat om werkzaamheden te verrichten aan onze schepen.”

Het team van GT Yachtbrokers zal de schepen zelf klaarmaken voor aflevering en onderhouden in de jachthaven naast het kantoor. “Hierdoor is klantcontact met de
eigenaren veel gemakkelijker,” aldus Van Loenhout.

De maand januari wordt gebruikt om het kantoor op de K-steiger te verbouwen. Vanaf 1 februari verwacht de jachtmakelaardij haar klanten in het nieuwe kantoor te kunnen ontvangen.

Lees er meer over op www.gtyachtbrokers.com 

terug