For Sail Yachtbrokers Zuid verhuist naar Wemeldinge

Na ruim 17 mooie jaren in Marina Port Zélande in Ouddorp vindt For Sail Yachtbrokers Zuid het tijd voor een volgende stap. “Door te verhuizen naar Wemeldinge, varen wij een nieuwe koers en tillen we onze diensten naar een nog hoger niveau. Onze jachten zijn reeds naar Wemeldinge verhuisd en het kantoor zal medio februari up and running zijn,” aldus Barend Kol van For Sail Yachtbrokers. For Sail Yachtbrokers Noord blijft actief in Enkhuizen.

In Wemeldinge heeft de jachtmakelaar de mogelijkheid om de jachten uit haar aanbod zowel op de kant als in het water te presenteren. Op de kant heeft For Sail Yachtbrokers beschikking over een wal-steiger, waardoor de jachten gemakkelijk te betreden zijn. De jachten te water liggen in de oude sluis.

For Sail Yachtbrokers

Goed bereikbaar

“De nieuwe locatie is voordelig voor onze nationale en internationale klanten,” aldus Barend Kol. “Zowel over het water (via de Oosterschelde en de Westerschelde) als over de weg (via de A58) zijn wij in Wemeldinge ook in het hoofdseizoen zeer gemakkelijker bereikbaar.”

Luxe kantoor

De vertrouwde ark wordt met de verhuizing verruild voor het pand dat gevestigd is op Sluisplateau 32. Dit ruime kantoor biedt uitzicht over de verkoophaven en het verkoopterrein.

Komende periode wordt er hard gewerkt om het nieuwe kantoor en de verkoophaven gereed te maken. Wie tussentijds de jachten in Wemeldinge wil bezichtigen, kan het best vooraf aan afspraak maken.

Lees er meer over op www.forsailyachtbrokers.nl

terug