Duitse primeur Boarncruiser 1440 Elegance CS op Boot Düsseldorf

De Boarncruiser 1440 Elegance – Center Sleeper beleeft haar Duitse primeur op Boot Düsseldorf 2020. Daarnaast is de Boarncruiser 1440 Elegance – Center Sleeper genomineerd voor Powerboat of the Year 2020.

Center Sleeper
De Elegance 1440 is met haar 14.40 bij 4.60 meter de grootste Center Sleeper op de markt onder de 15m. De Center Sleeper bevindt zich in het hart van het schip op lowerdeck niveau. Het grote voordeel van een Center Sleeper is dat deze hut gesitueerd is op het breedste punt van het schip. Hierdoor wordt de maximaal mogelijke ruimte aan boord voor de eigenaarshut gebruikt. Dit betekent: ruim vrijstaand bed, grote hangkasten en/of legkasten, loungezit aan zowel bakboord als stuurboord, zeer grote badkamer met douche en twee wastafels aan bakboord en aparte toiletruimte aan stuurboord. Deze ruimte is geheel afgesloten van de rest van het schip wat optimale privacy garandeert. Voorin het schip is de gastenhut met een vrijstaand bed, eigen douche/toiletruimte en veel opbergmogelijkheden. De derde hut kan gebruikt worden als kantoor, maar is ook voorzien van een éénpersoonsbed.

Vaareigenschappen
De Elegance 1440 is een comfortabel CE Categorie A schip. Een rondspant met een slank diep voorschip en met een mooie tumblehome in het achterschip. De rompvorm levert uitstekend zeegedrag op en tevens een brandstofbesparing van ruim 50% ten opzichte van knikspant schepen.

Canopeasy®-systeem – easy to store canopy
De Elegance 1440 wordt uitgerust met het nieuwe Canopeasy®-systeem. De ruime kuip kan volledig worden afgesloten met een tent die op een speciale en eenvoudige manier kan worden gesloten en opgeborgen in de geïntegreerde bergruimte in de opbouw. Gedoe met stangen, ritsen en drukknopen is hiermee verleden tijd.

Meer informatie is te vinden op www.boarnstream.com

De Boarnstream International Motoryachts
De Boarnstream International Motoryachts
terug