De Vaart Yachting nieuwe dealer van Sealine Motorjachten

De Vaart Yachting is door Sealine benoemd als dealer voor Nederland, België en Luxemburg. De Sealine modellenrange bestaat uit sportjachten, cruisers, outboard en flybridge motorjachten tussen de 10 en 16 meter.

“We zijn blij met de uitbreiding van ons aanbod nieuwe jachten met de Sealine motorjachten. Met een luxe design gericht op een lichte, luchtige en stijlvolle ervaring speelt Sealine in op de trends. We kunnen hiermee onze klanten een nog breder aanbod aan luxe, snelvarende motorjachten bieden.”

Luxe, herkenbare motorjachten

Het van oorsprong Engelse Sealine is sinds 2013 onderdeel van het Duitse HanseYachts AG. De in het Duitse Greifswald geproduceerde Sealine motorjachten hebben onder aanvoering van hoofddesigner Bill Dixon een sterk herkenbaar eigen Sealine design. De jachten zijn de afgelopen jaren meermaals genomineerd voor diverse awards.

De Vaart Yachting is naast dealer van Sealine, een official Nimbus Center, dealer van Nimbus Boats, Aquador Boats en Paragon Yachts en internationaal actief als jachtmakelaar. De Vaart Yachting is actief sinds 2000 en gevestigd in Lelystad.

Meer informatie is te vinden op www.devaartyachting.com

terug