Jachtmakelaardij Kappers introduceert Pescador 35 (video)

Sinds september is Jachtmakelaardij Kappers importeur en dealer van de Pescador 35. Deze stoere, compacte trawler is gloednieuw en heeft afgelopen maand voor het eerst mogen schitteren op de HISWA te water in Lelystad.

“Op de beurs heeft de Pescador veel enthousiaste reacties mogen ontvangen,” aldus Anton Kappers van Jachtmakelaardij KappersMet name het eigentijdse uiterlijk met een strakke afwerking en de grote raampartijen werden als zeer positief ervaren. Dat er onderdeks twee ruimte hutten zijn, waarvan één met een Frans bed, hadden de bezoekers vaak niet verwacht.

Voor ex-zeilers
De Pescador blijkt daarmee ook een interessante boot te zijn voor de groeiende groep ex-zeilers. Deze doelgroep is vaak op zoek naar een polyester motorboot met open kuip met spiegeldeur, brede gangboorden en weinig opstapjes. Binnen vindt men een Frans bed met goede instap en een tweede hut voor (klein)kinderen of vrienden. De Pescador 35 levert dit voor een vanafprijs van € 157.500,.- inclusief btw.

Te zien op beurzen
De Pescador heeft als thuishaven de verkoophaven van Jachtmakelaardij Kappers in Willemstad, maar zal ook te zien op de Belgian Boatshow Gent (5-9 februari 2020) en HISWA Amsterdam Boatshow (11-15 maart 2020).

Meer informatie op: www.jachtmakelaardijkappers.nl

terug