Vri-Jon presenteert nieuw 2020-model van de Contessa 42

Voor modeljaar 2020 introduceert Vri-Jon DSA Yachts uit Ossenzijl een nieuwe versie van haar topmodel Contessa 42. De Vri-Jon Contessa is vernieuwend, maar toch heel herkenbaar, waarbij de lengte en de breedte over de gehele Contessa-lijn is toegenomen.

Interieur van nu
Het nu nog ruimere en geheel vernieuwde interieur is modern ingetimmerd, echter met behoud van een scheepskarakter. Standaard is ze uitgevoerd met gestoffeerde plafonds en wanden in combinatie met notenhouten meubelen en RVS-accenten. De luxe Corian kombuis aanrechtbladen en de dimbare LED-verlichting complementeren het geheel.

Standaard nog beter uitgerust
Verder zijn de jachten in de toch al zeer uitgebreide standaarduitvoering nog completer uitgerust. Eerdere opties zoals dubbelglas, een kaartplotter en een tweede toiletruimte behoren nu tot de standaarduitvoering.

Veilig lopen aan boord
Door de robuuste en hoge zeerailing in combinatie met de brede gangboorden zonder trapjes loop je makkelijk en met een veilig gevoel rondom het schip. Vanaf het ruime en slim ingedeelde achterdek kom je via de twee luxe vaste trappen uit op het ruime zwemplateau.

De Vri-Jon werf DSA Yachts in Ossenzijl bouwt de schepen custom built en daarmee veelal naar wens van de klant.

Het demomodel in aanbouw is een Vri-Jon Contessa 42. De Vri-Jon Contessa is tevens verkrijgbaar in 35, 39, 47 en 50 voet.

De nieuwe Vri-Jon is vanaf 2020 leverbaar voor € 419.000,- incl. 21% BTW af werf Ossenzijl.

Dolman Yachting in Zeewolde is exclusief agent voor de Benelux en Duitsland. Meer informatie over de werf: www.vri-jon.nl 

Vri-Jon Contessa

 

Vri-Jon Contessa
terug