Optimaal onderhoud aan uw jacht

Scheepsonderhoud gaat verder dan even periodiek een lapje over de boot halen. Voor het behoud van uw plezierjacht is een regelmatige reiniging en verzorging van essentieel belang. Frequent onderhoud zorgt er namelijk niet alleen voor dat de boot er mooi uitziet, het voorkomt ook hogere kosten. Door regelmatig onderhoud kunnen verkleuringen en onnodige schade aan de boot worden voorkomen en dat scheelt in de portemonnee.

Naast doe-het-zelven zijn er ook professionel jachtservice-bedrijven die u het werk uit handen nemen. Eén van die bedrijven is Klop Watersport in Hardinxveld-Giessendam. De werf is gebouwd in 1997 en heeft dan ook al de nodige ervaring. Met de scheepshelling kunnen schepen tot 24 meter en/of 50 ton geholpen worden.

Bootonderhoud en bootreparaties
De werkplaats van Klop Watersport heeft een eigen ruime service werkplaats met geschoolde monteurs. Zij zijn gespecialiseerd in allerhande onderhoudsverzaamheden aan de boot: van reparatie en onderhoud van de boot en motor tot het inbouwen van technische apparatuur, de boef- en hekschroef, generatoren, omvormers, kaartplotters en radars.  Ook voor polyester reparaties, polijst- en poetswerkzaamheden en de behandeling van het onderwaterschip is alle materiaal, kennis en vakmanschap in huis.

Klop Watersport

Motorrevisie
Ook met haperende, stotterende en compleet uitgevallen motoren weten de monteurs van Klop Watersport wel raad. Naast onderhoud en reparatie is het ook mogelijk om een complete revisie voor de motor in te plannen. Zowel in- als outboard motoren en zowel diesel- als benzinemotoren krijgen hier een optimale behandeling.

Snelle service
Klop Watersport is er een onderdelenmagazijn aanwezig met een grote voorraad onderdelen. De reparaties worden daardoor snel en goed uitgevoerd met gebruik van de originele onderdelen. En dat is fijn, want dan kunt u zo snel mogelijk het water weer op.

Lees er meer over op de website van Klop Watersport.

terug