Bmarine organiseert Lente Event in Grou

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 viert Bmarine in Grou alweer het vijfde Lente Event. Bezoekers kunnen deze dagen zonder kosten het watersportgevoel ervaren. Beide dagen is Bmarine geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sloepen en Motorboten
De 2600m2  showroom van Bmarine is helemaal up-to-date gemaakt voor het aangebroken seizoen. Het watersportbedrijf heeft een gevarieerd aanbod van traditionele open- en cabin-sloepen en luxe motorboten tussen de 6 en 11 meter.

Drinks, Bites & Ice
Gedurende het evenement serveert Bmarine allerlei culinaire hapjes. “Te samen met een goed wijntje en een muziekje op de achtergrond kunnen bezoekers alles op zich in laten werken. En uiteraard, zoals ieder jaar, serveren wij u graag een overheerlijk ambachtelijk ijsje van PUUR,” aldus Lotte van den Berg van Bmarine. Voor de kinderen staat er een springkussen klaar.

Bootverkoop
Ook voor wie de huidige sloep of (grotere) motorboot wil verkopen is het Lente Event een geschikte aangelegenheid. De makelaars leggen graag uit hoe zij de boot onder de aandacht zullen brengen.

Meer informatie op: www.bmarine.nl

terug