Limburgse botenshow opent voor de tweede keer zijn deuren

Na de succesvolle eerste editie in 2018 vindt dit jaar opnieuw de Roermond Boat Show plaats in Roermond. Vanaf donderdag 20 juni tot en met zondag 23 juni 2019 staat Boulevard Nautique voor een tweede keer in het teken van de Roermond Boat Show. Geschat wordt dat er in 2018 meer dan 4.500 watersporters uit binnen- en buitenland de show hebben bezocht.

De voorbereidingen zijn in volle gang en initiatiefnemers jachtbouwer Linssen Yachts uit Maasbracht en jachten- en speedboatmakelaar Best Boats International Yachtbrokers uit Roermond maken zich op voor een drukbezocht event, want de plannen voor 2019 zijn groots. De ambitie is de Roermond Boatshow te laten uitgroeien tot hét watersportevenement van de Euregio. ‘’Samen krachten binden en ook over de grens durven kijken is wat deze show juist zo uniek maakt’’, aldus de organisatie. Het evenement zal groter worden opgetuigd dan in 2018 met onder andere meer deelnemers verdeeld over een groter evenemententerrein.

Roermond Boat Show

Vier dagen op een unieke locatie
Vier dagen lang zal er genoten kunnen worden van deze high-end Outdoor Boat Show op deze uniek locatie. Nieuwe en gebruikte jachten van diverse gerenommeerde merken worden tentoongesteld en zijn beschikbaar voor proefvaarten. Daarnaast zijn er diverse watersportgerelateerde bedrijven aanwezig die hun maritieme producten en diensten aanbieden. Het doel van dit initiatief is om de Maasplassen en de watersportactiviteit in het algemeen definitief op de kaart te zetten. Roermond en omliggend gebied is een gebied vol kansen voor watersportliefhebbers, want dit gebied bestaat uit 30.000 m² aaneengesloten wateren en is daarmee het grootste watersportgebied van Nederland.

De Roermond Boat Show is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid op korte loopafstand van de Boat Show aanwezig. Boulevard Nautique Roermond is gevestigd in Maashaven 4, op loopafstand van Europa’s grootste Designer Outlet waar tegelijkertijd een shopping event plaats zal vinden.

Roermond Boat Show

Toonaangevende merken aanwezig
Naast Linssen Yachts en Best Boats International Yachtbroker hebben op dit moment onder andere de volgende bedrijven hun deelname bevestigd:

 • Delphia Yachts
 • Riviera Yachts
 • Linssen Boating Holidays®
 • Pirelli Tenders en Speedboats
 • VanClaes Trialers
 • Yacht Finanz
 • XO Boats
 • Webasto
 • Chris Craft
 • Kuiper Verzekeringen
 • Raymarine
 • Tinn-silver
 • Menken Maritiem
 • Hellwig Bootsmanufaktur
 • DNA verzekering
 • en nog meer!

Meer informatie over de deelnemende bedrijven en het programma van de Roermond Boat Show, is te vinden op www.roermondboatshow.nl en www.facebook.com/roermondboatshow.

terug