Scandinavian Yachts Workum nu dealer van Finnflyer zeiljachten en motorboten

Het in Workum gevestigde bedrijf Scandinavian Yachts Workum is sinds 1 maart 2019 officieel dealer van de Finse Finnflyer. De Finnflyer schepen zijn op maat gemaakte jachten voor comfortabel cruisen en high performance racen. Naast drie types zeilschepen – te weten de Finnflyer 34 ft, 36 ft en 42 ft – is er een Finnflyer motorboot, de tender K24. Dit dealerschap is een logische stap voor Scandinavian Yachts Workum. Het allround bedrijf van Rob en Anita Beute is, zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd in Scandinavische jachten. 

Finnflyer GT36

“We zijn erg trots dat wij Finnflyer exclusief mogen vertegenwoordigen in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg”, aldus Rob Beute. “Finnflyer staat bekend om zijn op maat gemaakte jachten voor comfortabel cruisen en hun high performance racevermogen. Dit is niet zo vreemd als je bedenkt dat niemand minder dan de bekende wedstrijdzeiler en jachtontwerper Karl-Johan Stråhlmann betrokken was bij het ontwerp”, vervolgt Rob. “De karakteristieke rechte steven, de open spiegel en de extreem stijve romp laat zien dat het schip met recht een racer genoemd kan worden. Ook aan dek is alles gericht op optimale ergonomie; de goed geplaatste voetsteunen voor de stuurman, de aanwezigheid van voetrails op het voordek en de grote stuurwielen zijn hier enkele voorbeelden van.”

“Naast de zeilschepen en de tender K24 heeft Finnflyer ook twee luxueuze modellen motorboten in ontwikkeling. Een sportieve open dagcruiser voor die zomerdagen waarop u niet kunt wachten om de zeebries in uw haar te voelen en een klassieke cabineboot, waar het hele gezin de ruimte heeft om comfortabel te overnachten”, besluit Rob zijn enthousiaste verhaal.

Lees er meer over op www.syworkum.nl

terug