Vier gerenommeerde Zweedse jachtmerken bij YachtFull International onder één dak

YachtFull International, gevestigd in Drimmelen, is sinds oktober 2018 de officiële agent in de Benelux voor de bekende Zweedse merken Sweden Yachts, Malö Yachts, CR Yachts en Regina af Vindö Yachts.

Sinds de overname eind 2017 van Malö Yachts en Sweden Yachts door CR & Regina Yachts, vallen Malö Yachts, Sweden Yachts, CR Yachts en Regina af Vindö Yachts onder de Sweden Yachts Group. Alle modellen van deze merken worden sindsdien (af)gebouwd op de voormalige werf van Malö in Kungsviken op het Zweedse schiereiland Onrust.

“Wij zijn zeer blij met het agentschap van Sweden Yachts Group. Uniek in het marktsegment van zeiljachten tussen 35 en 55 voet is, dat alle modellen volledig naar het wensenpakket van de klant gebouwd kunnen worden. Met de brede gevarieerde range van de vier verschillend gepositioneerde Zweedse merken kunnen wij een groot deel van de markt voor nieuwe zeiljachten in de Benelux bedienen,” vertelt Joeri Saly, eigenaar van Yachtfull International.

De 6 modellen van CR Yachts variërend van 37 t/m 49 voet, waarvan 3 decksalon versies (een 38, een 41 en een 49 voeter), kenmerken zich door een modern design, een lichtgewicht interieur en goede zeileigenschappen.

Malö 43

Malö Yachts is bekend om zijn solide zeiljachten met handgemaakt teak interieur. De productportfolio bestaat op dit moment uit 4 klassieke Malö langkielers tussen 37 en 47 voet en twee nieuwe modern gelijnde grotere modellen van respectievelijk 49 en 54 voet.

Regina af Vindö Yachts was in de jaren-70 één van de eerste werven die een decksalon op de markt bracht en zich daar volledig op heeft toegelegd. De huidige range bestaat uit 5 verschillende langkielers tussen 35 en 48 voet met een traditioneel scheepsinterieur.

Last but not least, na een tijdje van de markt te zijn geweest, is Sweden Yachts terug met de 40, 42 en 45 voet sloop getuigde modellen en twee nieuwe ontwerpen van 48 en 54 voet die worden beschreven als high performance cruisers die niets te wensen over laten voor hen die alleen het beste van het beste willen. Modern design en moderne materialen in combinatie met alle denkbare comfort voor een aangenaam en lang verblijf aan boord. Op dit moment is een volledige in carbon gebouwde Sweden 54 in productie die komende zomer wordt opgeleverd.

“De Nederlandse en Belgische markt is een belangrijke afzetgebied voor Zweedse jachten. Een goede, betrouwbare en kundige vertegenwoordiging in de Benelux is voor ons dan ook van het grootste belang. En die hebben wij in YachtFull International gevonden. Met YachtFull International halen wij 20 jaar internationale ervaring in de verkoop van jachten naar binnen. Ik ken Joeri Saly, de eigenaar van YachtFull International, al jaren. Hij is een gepassioneerd zeiler, heeft verstand van zaken en kan zich goed verplaatsen in de potentiële koper,” zegt Mattias Rutgersson, eigenaar en Managing Director van de Sweden Yachts Group.

Kijk voor meer informatie www.yachtfull.com.

terug