Holland Sport Boat Centre levert nu ook gemotoriseerde surfboards van JetSurf

Onlangs heeft Holland Sport Boat Centre het dealerschap van JetSurf voor Nederland verworven. Het botenbedrijf uit Amsterdam noemt het nieuwe dealerschap “een geweldige aanvulling op de bestaande productlijn”.

Holland Sport Boat Centre staat in het teken van de snelvarende watersport en vertegenwoordigt bekende merken als Bayliner en Sea Ray Sportboten en Sportcruisers, Sea-Doo en Yamaha waterscooters en Waterspoor sloepen.

JetSurf werd in 2008 opgericht door Martin Sula, met de bedoeling om de grenzen in de watersport te verleggen. De ontwikkelaars, Martin Sula, Tadej Sterk en Zbynek Bures, slaagden erin hun kennis en expertise op gebieden zoals verbrandingsmotoren, hydromechanica, composietmaterialen en elektrotechniek te combineren in de  gemotoriseerde surfboards. Ze brachten deze op de markt onder de naam: JetSurf.

JetSurf / Holland Sport Boat Centre

Gemakkelijk te vervoeren
De surfboards van JetSurf zijn gemotoriseerde surfboards die gemakkelijk vervoerd kunnen worden per auto, boot of zelfs per vliegtuig (als persoonlijke bagage op internationale en binnenlandse vluchten). Hierdoor de JetSurf gemakkelijk over de hele wereld mee te nemen; een uniek kenmerk in vergelijking met andere gemotoriseerde elektrische surfboards. De JetSurf onderdelen en componenten worden vervaardigd door het Tsjechische bedrijf MSR Engines, dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling van verbrandingsmotoren en speciale elektronica.

Kwaliteit
JetSurf boards worden in één fabriek geproduceerd van de beste materialen. De uitgebreide interne productie moet resulteren in maximale precisie en efficiënte service.

JetSurf / Holland Sport Boat Centre

Oog voor milieu
JetSurf is met de uiterste zorg ontwikkeld om de impact op het milieu te minimaliseren. Met behulp van de meest geavanceerde technologie hebben ingenieurs het totale gewicht van de JetSurf boards en accessoires verlaagd tot 14 kg of 30 lbs. Omdat het voldoet aan de homologatienormen voor geluidsemissies, gebruikt JetSurf ook een verbrandingsmotor die de technologie, Greentech, handhaaft en voldoet aan de emissiegrenswaarden die voor motorschepen zijn vastgesteld. De complete aandrijfeenheid is gecertificeerd en goedgekeurd door de Europese Commissie en heeft het EU-label CE gekregen.

Voor meer informatie: www.hollandsport.nl

terug