Drie jet-tenders en Pirelli Rib 880L nu te bezichtigen in Roermond

Sinds 2018 is Best Boats International Yachtbroker uit Roermond officieel importeur voor PIRELLI tenders en speedboats. In samenwerking met producent Tecnorib, officieel licentiehouder voor de merken Pirelli en P., is gedurende BOOT Düsseldorf de geheel nieuwe lijn exclusieve jet-tenders getoond – welke varieert in lengte van 2,9 meter tot en met 4,5 meter – van Pirelli. Nu zijn de jet tenders J29, J33 en J39 in eigen land te vinden; namelijk in Roermond. Ook de Pirelli Rib 880L ligt hier klaar voor een proefvaart.

BOOT Düsseldorf heeft – als één van de meest belangrijke watersportbeurzen in Europa – hét platform geboden voor de presentatie van deze nieuwe lijn jet-tenders. Arie Drenth, algemeen directeur van Best Boats reageert: “We zijn trots om een prestigieus merk als Pirelli te mogen vertegenwoordigen in Benelux en Duitsland. Wij geloven dat het Italiaanse design in combinatie met hetgeen wat de boot te bieden – zoals de exclusiviteit en zeer sportieve vaareigenschappen – nog niet wordt aangeboden in deze regio.”

3 Nieuwe modellen
Naast het reeds bestaande model J33 (3,3 meter lang, geschikt voor 4 personen), heeft in 2018 de ontwikkeling van andere modellen een opmars gemaakt. Door te luisteren naar de wensen van de klant, is de mogelijkheid geboden om in 2019 drie extra modellen aan te bieden: de J29 (2,9 meter lang, geschikt voor 3 personen), de J39 (3,9 meter lang, geschikt voor 5 personen) en de J45 (4,5 meter lang, geschikt voor 7 personen). Het idee is dat deze tenders niet alleen gemakkelijk middels Davids achterop een jacht meegenomen kunnen worden, maar dat deze ook in tender garages passen van vele merken jachten.

Dat er verstrekkend op design ingegaan wordt, wordt onderschreven door de keuzes die er zijn; onder andere kleurkeuze voor zowel de rubberen tubes, de stoffering en de unieke styling details zoals het bandenprofiel – uiteraard afkomstig van een F1 Pirelli band.

Technisch gezien doen de tenders zeker niet onder voor vergelijkbare merken op de markt, de vaareigenschappen overtreffen zelfs op vele manieren en zijn onderscheidend in vergelijking met vele andere merken. De wendbaarheid van de boot is namelijk groot en er kan zeer sportief mee gevaren worden.

Vrijblijvende bezichtigen of proefvaren
Vanaf BOOT Düsseldorf is het aanbod jet tenders (J29 / J33 / J39) en een Pirelli Rib 880L te bezichtigen in de Outdoor Showroom (verkoophaven) Boulevard Nautique Roermond – de thuishaven van Best Boats International Yachtbrokers. Tot 15 februari heeft Best Boats een beurskorting verlengd.

Lees er meer over op www.bestboats.nl

terug