Altena in Raamsdonksveer geeft vol gas met jachtbemiddeling

Sinds medio 2018 staat Altena Yachting in Raamsdonksveer niet alleen bekend als bouwer van de bekende motorjachten, maar is ze ook actief als jachtmakelaardij onder de naam Altena Yachtbrokers. De nieuwe dienstverlening binnen de Altena Group draagt zorg voor een professionele bemiddeling van gebruikte motorjachten. Maurice Pols en Pim Tillmann zijn de contactpersonen voor Altena Yachtbrokers.

Door de uitgebreide kennis van motorjachten, de beschikking over de benodigde faciliteiten en 50 jaar ervaring in de jachtbouw, kan Altena Yachtbrokers kopende en verkopende partijen te allen tijde ondersteunen. De jachtbemiddeling beschikt over een nieuwe, ruime verkoophaven gelegen aan de A27 en de Bergsche Maas. De verkoophaven heeft ruimte voor circa 30 schepen, waarbij elk schip een eigen vingerpier en walstroomvoorziening tot zijn beschikking heeft.

Altijd op zoek naar aanbod
Altena Yachtbrokers is altijd op zoek naar gebruikte motorjachten. “Door uw schip te koop aan te bieden via Altena Yachtbrokers maakt u gebruik van lage provisiekosten en wordt uw schip op een professionele manier onder de aandacht gebracht. Daarnaast hanteren wij het “no cure no pay” principe,” aldus Maurice en Pim.

Meer informatie is te vinden op www.altena-yachtbrokers.com

terug