West Yachting concentreert activiteiten in Workum en Nieuwpoort

West Yachting, importeur en dealer van Hanse zeiljachten, zet in op verdere groei en professionalisering van haar dienstverlening vanuit Workum en Nieuwpoort (België). Workum zal de hoofdvestiging zijn voor de Nederlandse Hanse klanten en Nieuwpoort voor de Belgische. Sinds 2008 is West Yachting importeur en dealer voor de Benelux.

“Hanse heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als één van de toonaangevende merken in de watersport. Het is een merk dat zich vanaf het begin al zeer innovatief toonde. We bieden veel mogelijkheden om zeiljachten op maat samen te stellen. Daar hoort een goed en persoonlijk advies bij. Op onze nieuwe locatie aan de Suderseleane 19 in Workum hebben we alle faciliteiten om verschillende type Hanse zeiljachten te presenteren in een eigen haven aan het IJsselmeer. De klanten kunnen hier alle ins en outs van ons bedrijf en het merk Hanse uitgebreid ervaren”, aldus Klaas Mollema die samen met Gert Sonsma de twee koppige directie vormt.

“Vanwege onze geweldige locatie in Workum zal vanaf januari de vestiging West Yachting Zuid in Zeeland worden gesloten. Tevens is onze bestaande vestiging voor de Belgische markt in Nieuwpoort verhuist naar een A1 locatie in Nieuwpoort aan de Watersportlaan 7 waar Sean Lybeer het aanspreekpunt is. In Nieuwpoort concentreert zich de Belgische zeilsport en West Yachting is daarom trots op deze nieuwe stap. Met de twee vestigingen zijn wij klaar voor de toekomst en zetten we Hanse echt in de schijnwerpers. Het merk brengt momenteel een geweldige lijn zeiljachten op de markt van 31 tot 67 voet. Innovatieve jachten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding die aansluiten op de wensen van de hedendaagse watersporter.

Lees er meer over op www.westyachting.com

terug