Jachtmakelaar Monnickendam verkoopt Fisher 34 voor KNRM

Daan Hamburger van Jachtmakelaar Monnickendam biedt kosteloos zijn diensten aan om voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) een boot te verkopen. De jachtmakelaar doet dit belangeloos zodat een zo groot mogelijke opbrengst naar het goede doel gaat. Het gaat om een door schenking verkregen motorsailer van het type Fisher 34.

De boot is gebouwd in 1990 bij Northshore Yards in het Engelse Chichester. Ze is niet alleen zeewaardig, maar ook goed onderhouden en voorzien van een Volvo Penta 62 pk sterke dieselmotor. Bij verkoop komen alle opbrengsten direct ten goede van het reddingwerk van de KNRM. Op dit moment ligt de boot bij scheepswerf Habbeke in Hoorn en is daar op afspraak te bezichtigen.

Meer informatie over de Fisher 34 is te vinden op de website van de jachtmakelaar: www.jachtmakelaarmonnickendam.nl

terug