Spetterende eindejaarsshow bij Pedro-Boat in Zuidbroek

De rust en de romantiek van de vrije natuur beleef je optimaal vanaf het water. Omdat na elke winter al snel weer een zomer volgt, kun je hier tijdig op inspelen. Bijvoorbeeld op de Eindejaarsshow die Pedro-Boat op 27, 28 en 29 december organiseert. Tijdens deze show hanteert ze scherpere prijzen en zijn er interessante acties. 

“Het is nu de tijd om op zoek te gaan naar de boot van uw dromen,” aldus jachtmakelaar Pieter Kliphuis van Pedro-Boat.  “Een motorboot, polyester of staal, een sloep, een splinternieuw ontwerp, een gebruikt exemplaar of een varende vakantiewoning. Stelt u zich eens voor: een weekendje weg of een lange vakantie op het water in uw eigen varende huis; mooier kan het toch niet zijn?”

Keuze uit riante collectie
Pedro-Boat uit Zuidbroek, provincie Groningen, beschikt over een terrein van 40.000 m2, waar bezoekers op hun gemak en onder het genot van een hapje en een drankje, een riante collectie tekoopstaande occasions kunnen bezichtigen. Daarnaast kan men hier ook een nieuw schip laten bouwen. Het verkoopteam staat daarbij klaar om te adviseren bij de aanschaf van de boot van uw dromen.

En er is meer
Pedro-Boat ontzorgt haar klanten op vrijwel elk gebied. Zo kan dit bedrijf ook het transport over de weg of het water regelen en helpt Pedro-Boat bij reparaties of een refit van de boot zodat booteigenaren weer jarenlang onbezorgd van de boot kunnen genieten. Daarnaast beschikt Pedro-Boat over een eigen stoffeerderij, een zeilmakerij en een winterstalling.

De werf is op 27, 28 en 29 december geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over de eindejaarsshow, overnachtingsmogelijkheden in de buurt en overige vragen kunnen belangstellenden mailen naar marketing@pedro-boat.nl of bellen naar 0598-451763.

www.pedro-boat.nl

terug