Allpa Marine Equipment draagt importeurschap van Sabb over aan Protech Marine Service

Na vele jaren Sabb parts en motoren te hebben vertegenwoordigd, draagt Allpa Marine Equipment dit importeurschap per november 2018 over aan de firma Bakker – Protech Marine Service in Warmond. Verschuur Diesel heeft Sabb vanaf 1968 vertegenwoordigd. De firma Verschuur Diesel is later ondergebracht bij de firma Allpa Marine Equipment. Nu vindt Allpa het tijd om zich meer te richten op haar kerntaak: Marine Equipment.

“Merken zoals Seastar, Johnson Pump, Zipwake, Twin-Disc, Centaflex, Springfield seats, Radice Propellers hebben zo nog meer focus,” aldus Mark Rutgers, directeur bij Allpa Marine Equipment.

Jan Bakker van firma Bakker – Protech Marine Service is bekend met de materie. In het verleden heeft hij bij Verschuur Diesel veel met Sabb gewerkt. De firma heeft een ruime ervaring in revisie en onderhoud van motoren, zowel in de pleziervaart als in de beroepsvaart. Protech zal dan ook het gehele assortiment en de volledige voorraad van Allpa overnemen. Ook neemt Protech de laatste onderdelen van FNM / CMD (Basis Fiat) over die tot enkele jaren geleden in Antaris sloepen zijn ingebouwd.

Meer informatie is te vinden op www.bakkerprotech.nl en www.allpa.nl

terug