Skilsø 39 Panorama genomineerd voor European Powerboat of the Year 2019

De Skilsø 39 Panorama is genomineerd voor de eervolle titel ‘European Powerboat of the Year 2019′ in de categorie boten van 35 tot 45 voet. Voor deze nominatie wordt er onder andere gekeken naar kwaliteit, innovatie, constructie en vaareigenschappen. De nominaties worden afgegeven door een jury van journalisten van de bekendste motorboot magazines in 8 verschillende landen namelijk Nederland, Italië, Duitsland, Noorwegen, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. De nieuwe 39 Panorama van Skilsø heeft hoge ogen gegooid in deze categorie en daardoor deze nominatie in de wacht gesleept.

Skilsø

Boot Düsseldorf 2019
European Powerboat of the Year werd in 2005 in het leven geroepen door het Duitse watersport magazine ‘Boote’. Er zijn in totaal vijf categorieën zoals: ‘tot 25 voet’, ’25 tot 35 voet’, ’35 tot 45 voet’ en ‘groter dan 45 voet’. In iedere categorie zijn er 5 boten genomineerd. De winnaar wordt zoals ieder jaar bekend gemaakt tijdens het openingsgala ‘Flagship Night’ van Boot Düsseldorf 2019 en wordt dit jaar gehouden op zaterdag 19 januari.

Meer informatie over de Skilsø 39 Panorama is te verkrijgen bij de Nederlandse dealer www.melioryachts.nl

Skilsø
Skilsø
terug