Fairline Yachts valt wederom in de prijzen en versterkt management

Sinds de lancering iets meer dan twee jaar geleden, heeft Fairline Yachts diverse prijzen in de wacht gesleept met haar nieuwe modellen. De nieuwe Targa 43, die onlangs gelanceerd werd op het Cannes Yachting Festival, stapte vorige week in de voetsporen van haar grotere zus – de Targa 63 GTO – door de ‘Best Exterior Design’ Award te winnen bij de World Yacht Trophies in Cannes. Hiermee wint te werf in twee jaar tijd met twee nieuwe modellen twee belangrijke onderscheidingen. In een persbericht laat de werf weten dit als een erkenning te zien voor het harde werk in de eerste fase van het businessplan van Fairline.

Terwijl de bekende werf fase twee van de plannen ingaat – met de lancering van de nieuwe F-Line 33, de lancering van het Squadron 64 en de voortdurende investering in productie, inclusief de nieuwe Fairline Marine Park-fabriek in Hythe (Southampton) – kondigt het bedrijf de benoeming van David Tydeman tot Executive Chairman (uitvoerend voorman) aan. Tydeman is goed bekend in de Britse jachtindustrie en begeleidde voorheen het bouwproces van jachten van 80 voet en groter bij superjachtwerf Oyster Yachts. Fairline ziet in Tydeman een waardevolle aanvulling om het bestuur te begeleiden bij de investeringsbeslissingen die nodig zijn om de markt van grotere jachten te betreden.

In Nederland wordt Fairline Yachts vertegenwoordigd door Jonkers Yachts.

Meer informatie over Fairline Yachts is te vinden op www.fairline.com

terug