Yerseke Offshore 62 gebouwd voor jarenlang vaarplezier

Deze zomer heeft  Yerseke Watersportservice het nieuw gebouwde motorjacht Yerseke Offshore 62 te water gelaten. Het 18,6m custom build motorjacht is gebouwd in opdracht van een ervaren booteigenaar en voorzien van de modernste techniek om een lang en comfortabel verblijf aan boord mogelijk te maken.

Het slim uitgedachte interieur is gericht op veel daglicht en uitzicht vanuit het stuurhuis, de salon en de eigenaarshut. Om ook tot op latere leeftijd te kunnen blijven varen, heeft de eigenaar het schip laten uitrusten met een zeer zware hydraulische boeg- en hekschroef en twee spudpalen. Daarnaast is het schip voorzien van Magnus Master stabilisatoren zodat het schip ook in zeegang comfortabel vaart. Het gehele schip is te bedienen vanaf touchscreens op de brug of in de salon, als ook via de tablet of mobiel middels het Yachtcontrol besturingssysteem.

Yerseke Watersportservice

Doordat de mast door het dak heen kan zakken en de satelliet antennes om kunnen klappen heeft het schip een doorvaarthoogte van 4.34m.Doordat de stuurkuip is verzonken in het stuurhuis dak gaat dit niet ten koste van de doorvaarthoogte en is er toch de mogelijkheid om buiten te sturen/verblijven.

De 2x John Deere 300 PK motoren lopen maximaal 2200 rpm en staan achter in het schip, het schip is zwaar geïsoleerd waardoor het geluidsniveau uitzonderlijk laag is. De motoren verkrijgen hun brandstof uit 2 altijd gevulde dag tanks die gefilterde diesel bevatten waardoor een zeer bedrijfszekere installatie wordt verkregen.

Yerseke Watersportservice is gespecialiseerd in jachtonderhoud en winterstalling, op beperkte schaal worden nieuwe jachten gebouwd. Het volgende project is de afbouw van een 11 meter composiet motorjacht.

Meer informatie op: www.yersekegroup.nl

terug