Het Wakend Oog schuift op

Het Wakend Oog – International Yachtbrokers, ook bekend als HWO, zal aan het einde van dit watersport seizoen kantoor houden op de Vosseleane 51 in Woudsend. Dit houdt in dat de bezoekers ca. 75 meter eerder dan voorheen, aan dezelfde zijde van de Vosseleane, kunnen parkeren. De zomer van 2018 is de jachtmakelaardij nog te vinden op Vosseleane 49.

Overdekte showroom
Naast een nieuw kantoor zal HWO haar klanten voortaan ook de mogelijkheid bieden om de schepen overdekt op de wal in de showroom aan de Vosseleane nr. 36 te presenteren en te bezichtigen. Doordat de boten op bokken staan kan het onderwaterschip direct worden bekeken zonder dat hiervoor eerst gekraand dient te worden.

Een ander belangrijk voordeel van deze droge hal is dat er in het najaar en in de winterperiode minder sprake van condensvorming in het interieur van de gepresenteerde schepen zal zijn.

Verkoophaven
Naast de mogelijkheid om de schepen in deze showroom te presenteren kan de klant kiezen uit ligplaatsen in het water van de verkoophaven, direct achter het kantoor gelegen en uit ligplaatsen buiten op de wal. Tevens kunnen in de winter schepen onder dak liggen in het water.

Alle faciliteiten aanwezig
In de verkoophaven heeft HWO tevens de beschikking over een moderne 30 tons kraan, een botenhelling en verder de expertise van een scheepstechnisch bedrijf, een jachtschilder en een scheepstimmerman. Bovengenoemde bedrijven zijn samen met HWO in een pand gevestigd. Hierdoor kan voortaan nog beter worden tegemoetgekomen aan de wensen van de klanten, of het nu gaat om een vlotte offerte voor de inbouw van een boegschroef, een nieuw onderwaterschip of een complete refit van het interieur.

Verkoop vanaf eigen ligplaats
Als vierde optie biedt HWO de mogelijkheid om voor haar klanten het verkooptraject te verzorgen vanaf de eigen ligplaats. Dat voorkomt dubbele liggeldkosten en daarmee kan de huidige booteigenaar tot de verkoop nog gebruik maken van de boot.

Meer informatie op www.hwo.nl

terug