Zonnig booteigenarenweekend van Steeler Yachts in Urk en Volendam

Steeler Yachts / Martijn & Wilbert Bijzitter

Zestien Steelers uit heel Europa kwamen afgelopen weekend samen in Urk voor de 3e editie van het Steeler Owners Weekend.

De deelnemers vertegenwoordigden maar liefst een derde van de vijftig motorjachten die Steeler Yachts sinds 2010 heeft gebouwd. De haven van Urk werd gedomineerd door de Steeler-vloot met alle aanwezige Steeler-modellen, waaronder de gloednieuwe 59 S-lijn ‘Ocean Camp’.

Tijdens het Captains Dinner op vrijdagavond, werd de Steeler-crew door de eigenaren van 65S ‘Li-Janne’ verrast met een prachtig, handgemaakt sculptuur die de unieke ervaring vertegenwoordigt van het bouwen van het voor rolstoelgebruikers toegankelijke motorjacht voor hun gezin. Een emotioneel moment voor Steeler en alle 52 aanwezige gasten.

Op zaterdag ging de vloot van start richting Enkhuizen, waar de kapiteins werden getrakteerd op een Shanti-koor, een vissandwich en een lokaal gebrouwen biertje. Het diner vond plaats in Volendam. Met een brunch op zondagochtend werd het evenement afgerond.

De nieuwe 59 S ‘Ocean Camp’ vertrok als eerste. Zij voer richting Oslo. De meeste andere eigenaren besloten het ‘weekend’ nog een of enkele dagen uit te breiden in het gezelschap van de andere Steeler-eigenaren.

Meer informatie over de werf is te vonden op www.steeleryachts.com

 

 

terug