Komend weekend: Linssen Premium Ocassion Vaardagen in Roermond

Van vrijdag 4 tot en met maandag 7 mei kunt u samen met een ervaren schipper een proefvaart maken met diverse jachten van Linssen. Dat kan bij de werf in Maasbracht waar de Linssen In-Water Boat Show 2018 wordt gehouden, maar ook even verderop in Roermond. Daar organiseert BestBoats de Linssen Premium Occasion vaardagen in de haven Boulevard Nautique Roermond.

BestBoats International Yachtbroker is officieel partner van Linssen Yachts. “Momenteel hebben wij 15 gebruikte Linssen schepen in onze verkoophaven aangemeerd liggen. Deze zijn dan allen open voor bezichtiging en u heeft tevens de mogelijkheid met deze Linssen occasions proef te varen,” aldus het team van BestBoats. “Uiteraard wordt een hapje en een drankje verzorgd.”

De vaardagen zijn dagelijks van 10.00 uur tot 16.00 uur in Boulevard Nautique Roermond, de thuishaven van BestBoats. Parkeren kan het best bij QPark Kazerneplein.

Meer informatie is te vinden op www.bestboats.nl

terug