Linssen Yachts breidt netwerk uit met dealer in Stavoren

Sinds kort heeft het bekende Nederlandse motorjachtenmerk Linssen Yachts uit Maasbracht een nieuwe vertegenwoordiger in Noord-Nederland. Nautisch Kwartier Stavoren biedt vanaf nu alle modellen van Linssen Yachts aan. Niet alleen kan hier een nieuwe Linssen worden aangeschaft, het botenbedrijf in Stavoren biedt ook onderhoudsdiensten aan.

Linssen Yachts heeft drie generaties lang ervaring en expertise in het bouwen van luxe stalen motorjachten. De schepen genieten een grote bekendheid op de Europese wateren. Het huidige programma bestaat uit de Grand Sturdy’s van 30 tot en met 50 voet. Stoere motorjachten in de uitvoeringen Sedan (open kuip) of Ac (aftcabin). De nieuwe dealer is ook aanwezig op de Linssen Yachts in-Water-Boatshow die plaats vindt vanaf 4 tot en met 7 mei te Maasbracht aan Brouwersstraat 17 waar de showroom van de werf gevestigd is.

Nautisch Kwartier Stavoren geeft aan dat het gaat om een uitbreiding van haar huidige assortiment. Daarnaast blijft ze ook dealer van Jeanneau zeiljachten en Lagoon catamarans.

Nautisch Kwartier Stavoren vult het Nederlandse dealerwerk van Linssen Yachts aan bestaande uit Jonkers Yachts in Ouddorp en Kempers Watersport in Aalsmeer.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Nautisch Kwartier Stavoren.

terug