Dolman Yachting exclusief agent voor Vri-Jon DSA Yachts Benelux en Duitsland

De Nederlandse jachtwerf Vri-Jon DSA Yachts uit Ossenzijl (Overijssel) heeft Dolman Yachting B.V. benoemd tot exclusieve agent voor de Benelux en Duitsland. Dolman Yachting is gevestigd in Zeewolde (Flevoland) en heeft ruim 30 jaar ervaring bij de verkoop van nieuwe en gebruikte motorjachten, zowel nationaal als internationaal.

Vri-Jon DSA Yachts is al ruim dertig jaar specialist in de nieuwbouw van exclusieve, luxe stalen motorjachten van 9 tot 15 meter. Omdat het bedrijf alle benodigde faciliteiten onder één dak heeft samengebracht, is een flexibele en klantgerichte werkwijze mogelijk. Binnen de drie ontwerplijnen (Classic, Contessa en Open Kuip) worden de schepen in nauw overleg met de eigenaar vervaardigd, waardoor persoonlijke wensen in het ontwerp, de uitrusting en de afwerking te realiseren zijn.

Johan Dolman van Dolman Yachting licht toe: “Wie een nieuw jacht bij Vri-Jon DSA Yachts laat bouwen, profiteert van 30 jaar kennis, ervaring en vakmanschap. Dé kernwaarde van deze werf is ‘kwaliteit’. Kwaliteit in bouwkundig opzicht, maar vooral ook in relatie tot de klant. Dolman Yachting voorziet graag in kundig advies en een professionele begeleiding zodat de werf zich kan concentreren op het ontwerp- en bouwproces waarmee een schip van topniveau gerealiseerd wordt.”

Dolman Yachting is een E.M.C.I gecertificeerd internationale jachtmakelaar en is tevens lid van de bond van makelaars in schepen (NBMS).

Meer informatie is te vinden op www.vri-jon.nl en www.dolmanyachting.nl

 

terug