Schepenkring Jachtmakelaars bestaat 30 jaar en trakteert

De Vereniging Schepenkring is in 1988 in Lelystad opgericht en dat betekent dat de vereniging alweer 30 jaar bestaat. Reden voor een feestje, want ‘Wie jarig is trakteert’. Alle zeven aangesloten jachtmakelaardijen verspreid door het hele land doen mee.

Zeven verkoophavens
De vereniging is een hecht samenwerkingsverband tussen zeven zelfstandige bedrijven met uitsluitend EMCI gecertificeerde jachtmakelaardijen. De Schepenkring Jachtmakelaars zijn te vinden in Lelystad, Lathum, Roermond, Warten, Kortgene, Biddinghuizen en Hattem.  Sterk punt is dat alle vestigingen een eigen verkoophaven of terrein hebben, zodat bezoekers altijd een groot aantal jachten kunnen bezichtigen en niet voor één jacht een heel eind moeten rijden. Door de samenwerking is er een grote kennis van de markt. Vaak is de potentiële koper van een jacht al bekend bij het in verkoop krijgen van een jacht.

Moderne jachtmakelaars
Schepenkring Jachtmakelaars heeft in de 30 jaar van haar bestaan bewezen proactief en trendsettend te zijn. Zo beschikt Schepenkring als één van de weinigen over 3 internetsites, elk gericht op een bepaald taalgebied, zodat optimale internationale vindbaarheid op internet gegarandeerd is. Daarnaast adverteert Schepenkring Jachtmakelaars op vele websites en in diverse magazines.

Acties bij Schepenkring Jachtmakelaars
Schepenkring viert haar 30-jarig bestaan onder het motto ‘Wie jarig is trakteert’. Het hele jaar door organiseren de zeven vestigingen allerlei acties waar relaties van kunnen profiteren. Het getal 30 staat hierin zoveel mogelijk centraal.

Alle informatie over de acties is te vinden op www.schepenkring.nl

terug