Pedro-Boat trakteert tijdens Paashow op uitgebreide afleverpakketten

Bent u op zoek naar een schip, nieuw of occasion, heeft u een vraag over transport, kan uw boot een refit gebruiken, wilt u een nieuwe cabriokap op uw schip of heeft u andere vragen? Op Goede Vrijdag 30 maart, zaterdag 31 maart, en Paasmaandag 2 april 2018 van 9.00 tot 17.00 uur opent Pedro-Boat in Zuidbroek haar deuren voor de jaarlijkse Paasshow*. 

Aan de W.A. Scholtenweg 94 te Zuidbroek is een ruim aanbod aan jachten op één dag te bezichtigen. De Pedro-Boat Paasshow is bedoeld voor de oriënterende bootliefhebber en vindt plaats op het 40.000m² grote terrein in Zuidbroek, vlakbij de Duitse grens. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers kennis maken met de jachten in het verkoopassortiment en tegelijkertijd de werf van Pedro-Boat ontdekken. Ook voor bezoekers die een nieuwe Pedro willen laten bouwen is dit evenement een mooie mogelijkheid om ideeën op te doen.

Bij aankoop van een occasion tijdens deze dagen ontvangt u een afleverpakket met onder andere: een complete technisch inspectie, motorbeurt (nieuwe olie, filters, impeller etc.) en nieuwe lijnen en fenders.

Meer informatie over Pedro-Boat is te vinden op www.pedro-boat.nl

* Op zondag 1 april 2018 is Pedro-Boat gesloten.

terug