Paasuitje: Test de Pirelli Jet bij Best Boats in Roermond

Op Boot Düsseldorf 2018 introduceerde Pirelli Speed Boats onlangs haar nieuwste J-serie jet tenders. De J33 was het eerste model dat het bekende Italiaanse merk in Düsseldorf aan het grote publiek presenteerde. Vanaf 1 april zijn de J33 Jet Tenders van Pirelli in diverse uitvoeringen leverbaar via Best Boats International Yachtbrokers. Het in Roermond gevestigde bedrijf is sinds januari de exclusieve dealer voor de Benelux en het Duitse Roergebied voor Pirelli Tenders en Ribs.

De J33 van Pirelli is qua design en styling een opvallende verschijning – gebaseerd op het bandenmerk van Pirelli. Zowel jachtbouwers als eigenaren van plezierjachten kunnen deze exclusieve bijboot ‘aan boord’ halen. Alle Pirelli Jet Tenders kunnen eenvoudig met een tenderlift op een zwemplateau worden geplaatst. Bovendien is bij het ontwerp nauwlettend rekening gehouden met de standaardmaten van ingebouwde bootgarages.

De J-serie is opgebouwd uit een aantal standaardmodellen die opvallen door de rijke standaarduitrusting, de stijlvolle kleurcombinaties en de kwalitatief hoogwaardige gelcoat en stoffering. Tegen meerprijs kunnen alle Jet Tenders van Pirelli op een groot aantal punten worden gepersonaliseerd, waarbij een uitvoering in de huisstijl van een bedrijf eveneens tot de mogelijkheden behoort.

Pirelli Test Weekend: 29 maart tot en met 1 april
De eerste Pirelli Jet Tenders liggen vanaf eind maart bij Best Boats’ permanente verkoophaven Boulevard Nautique Roermond, nabij het Designer Outlet Center. Hier kunt u dagelijks tussen 9.00 en 16.00 uur terecht voor een bezichtiging en proefvaart, met uitzondering van de weekenden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Van 29 maart tot en met 1 april organiseert Best Boats een Pirelli openbaar testweekend, waarbij u o.a. met de nieuwe Jet Tenders van Pirelli een proefvaart kunt maken.

Meer informatie over Pirelli Speed Boats, waaronder een actueel voorraadoverzicht inclusief prijsinformatie, vindt u op de website www.pirelli.bestboats.nl

terug