White Whale Yachtbrokers Noord Nederland breidt uit

White Whale Sneek breidt haar verkoopcapaciteit uit met de komst van Fedde Trinks als jachtmakelaar naast Enno Dijkstra. Volgens Dijkstra is de uitbreiding zeer gewenst: “Vanaf de start in 2011 is er jaarlijks een stijging waarneembaar in het aantal verkochte schepen vanuit ons kantoor in Sneek. Elk jaar vertoonde een stabiele groei. En die stijging zet door is onze verwachting, omdat we blijven onderscheiden op kwaliteit en scherpe courtages.”

Met name vanuit het buitenland is er veel vraag naar goede schepen met een professioneel begeleid aankooptraject. White Whale Yachtbrokers biedt een complete aankoopservice bij ieder schip standaard aan, wat resulteert in ca. 80% buitenlandse kopers. “White Whale Yachtbrokers Noord Nederland is klaar voor groei in de watersportindustrie en daarbij is de nieuwe versterking in de persoon van Fedde Trinks meer dan welkom,” aldus Enno Dijkstra.

Lees meer over White Whale Yachtbrokers op www.uwjachtmakelaar.nl

terug