Bach Yachting International nieuwe dealer van G-Force Yachts

Bach Yachting International heeft het dealerschap van G-Force Yachts in de Benelux in de wacht gesleept. Directeur Bach Yachting International, Jascha Bach, over het nieuwe partnerschap: “G-Force Yachts is een merk dat goed bij ons past. Met dit merk kunnen wij onze klanten bedienen die op zoek zijn naar een compromisloze high-end racer in de range van 26 tot 40 voet. Veeleisende zeilteams die op zoek zijn naar een schip dat extreme snelheden kan klokken, maar geen consessies willen doen aan de bouwkwaliteit zijn bij G-Force aan het juiste adres.”

G-Force Yachts werkt met de topontwerpers Reichel & Pugh die veel winnende ontwerpen op hun naam hebben staan, zoals de bekende Maxi Wild Oats.

Nieuw ontwikkeld en al in productie is de allround-racer de X-Treme 32, de kleine zus van de zeer succesvolle 37 voeter. Een High Performance racer die snel en makkelijk te varen is én tevens gemakkelijk te transporteren; de 32-voeter past (gekanteld) precies in een zeecontainer. Ze is gebouwd in vacuum-vinylester sandwich met standaard een carbon mast. Ze is een off-shore zeiljacht (CE-A) met grote open kuip en doordacht interieur.

Naast de productie van de X-Treme 32 en 37 biedt G-Force Yachts ook een 26-voeter en is er een 40-voeter op komst.

Lees er meer over op www.bachyachting.nl

terug