Linssen Yachts in Maasbracht organiseert Collection Weekend met gebruikte botenaanbod

Op zoek naar een gebruikte Linssen en komend seizoen nog varen? Kom dan naar de gebruikte botenshow van Linssen Yachts van zaterdag 24 tot en met maandag 26 februari. 

Er staat een uitgebreide selectie van uitstekend onderhouden Linssen-jachten opgesteld in de showroom, de Collection-showroom en in de haven. In het segment van 8 tot 15 meter is er voor iedereen wel wat te vinden.

Linssen Yachts heeft diverse jachten uit de 9-serie, zowel met open kuip als in achterkajuit-uitvoering met twee of drie kajuiten, maar ook jachten uit de Classic Sturdy en Grand Sturdy-serie. Alle jachten worden geheel nagekeken voordat ze worden aangeboden in het Linssen-programma. Van alle jachten is uitgebreide productinformatie beschikbaar zodat u precies weet welke technische installaties en navigatieapparatuur er aan boord zijn.

Linssen Yachts BV biedt twee verschillende categorieën gebruikte jachten aan: jachten uit de Linssen Collection en ‘bemiddelingsjachten’. De Linssen Collection is een kleine, unieke selectie van jonge, gebruikte Linssen-jachten. Alle jachten met het Linssen Collection-label zijn na een uitgebreide technische en optische inspectie in de best mogelijke staat gebracht en worden aangeboden met één jaar werfgarantie.

Bemiddelingsjachten biedt Linssen Yachts in opdracht van de huidige eigenaar ter verkoop aan. Linssen Yachts treedt hier op als bemiddelende partij en is niet de eigenaar van de betreffende jachten. Ook deze jachten worden onderworpen aan een uitgebreide inspectie en worden vervolgens in opdracht van de verkopende eigenaar in uitstekende staat gebracht. Levering geschiedt af werf inclusief technische overdracht.

Het Linssen Collection Weekend wordt gehouden van zaterdag 24 t/m maandag 26 februari 2018 in Maasbracht (NL). De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees het volledige bericht op www.linssenyachts.com

terug