Kerstevent op Boulevard Nautique Roermond

In nautische sferen nagenieten van de kerstdagen? Van woensdag 27 december tot zaterdag 30 december 2017 houdt BestBoats International Yachtbrokers haar Christmas Yacht Sales event op Boulevard Nautique Roermond.

Op deze dagen is de botenboulevard van 12.00 en 16.00 uur geopend voor een bezichtiging van een selectie exclusieve jachten. Aan de boulevard ligt dan ook een indrukwekkend aanbod afgemeerd, waaronder een:

  • Linssen Grand Sturdy 500 AC Wheelhouse Long Top (Bouwjaar 2014)
  • Veno 1500 OK
  • Linssen Classic Sturdy 360 AC Royal
  • Linssen Grand Sturdy 410 AC
  • Gruno 30 Classic
  • Linssen Grand Sturdy 410 Gold Fully Refitted
  • Succes Aqua 1050 AK
  • Linssen Grand Sturdy 410 Gold

Tijdens dit event is het ook mogelijk om onder het genot van een hapje en een drankje informatie in te winnen over Delphia Yachts. Zo kunt u in januari goed voorbereid naar Boot Düsseldorf 2018, waar deze werf maar liefst vier modellen zal tonen. Op de Duitse beurs zijn de Delphia 1080 Soley, Delphia 1150 Voyage, Delphia 47 (zeiljacht) en de Delphia BluEscape 1200 (winnaar BOB Award) te bezichtigen.

Ook wie overweegt zijn of haar jacht te verkopen, kan bij BestBoats International Yachtbrokers terecht voor informatie over de mogelijkheden voor de verkoop van het huidige jacht. De jachtmakelaardij maakt dan vrijblijvend een passend verkoopvoorstel.

Wie er een daguitje van wil maken, kan het bezoek combineren met het naastgelegen Designer Outlet Center Roermond, waar de extra Sale is begonnen.

Toegang is gratis.

Meer informatie is te vinden op www.bestboats.nl en op de Facebook-pagina.

terug