Tien jaar Boot Boulevard Heeg

Komend weekend is Heeg weer het middelpunt van watersport-minnend Nederland. Tijdens de jubileumeditie 10 jaar Boot Boulevard Heeg houden ruim dertig watersportbedrijven open huis. Op zaterdag is er een Nautische Markt bij Ottenhome en op zondag een gezellige familiedag in het centrum.

Voor elke watersporter is er in Heeg wat te vinden. Diverse watersportbedrijven geven workshops of hebben speciale aanbiedingen. De duurzame pendelbus en een elektrische pendelboot brengen de bezoekers bij alle bedrijven.

Op zaterdag heerlijk sneupen op de Nautische Markt. Wilt u niet sneupen, maar juist verkopen? Ook dat is mogelijk. U kunt een tafel huren voor maar € 20,-. De opbrengst hiervan is voor de Stichting Friese Tjottervloot. Het reserveren van een tafel kan via nautischemarkt@bootboulevardheeg.nl.

Op zondag gezelligheid op De Syl met muziek, suppen, solarboten, palingroken, optimisten en tjotters. Vanaf 12.00 uur kunt u bij de koffiekar heerlijke koffie of andere dranken bestellen. Vanaf 14.30 kunt u genieten van live muziek op de De Syl.

Beide dagen zijn de deuren van alle deelnemende bedrijven van 10 tot 17 uur geopend. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. En alle bezoekers maken kans op het winnen van een gevulde Lazy Jack tas t.w.v. € 500.

Kijk voor meer informatie op www.bootboulevardheeg.nl

terug