NLyachts.com en Finanplaza starten samenwerking

Eind september is tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de Coöperatie Nederlandse Jachtmakelaars de samenwerking met Finanplaza bekrachtigd. Zo is vanaf 1 oktober de zogeheten Visual Dynamic Response-module – afgekort VDR – ook opgenomen in de website www.nlyachts.com.

Nederlandse kopers van motorboten en jachten nemen de gehele of gedeeltelijke financiering van hun aankoop mee in hun oriëntatie en aankoopbesluit. Dat blijkt ook uit het aantal websitebezoekers dat een maandbedrag opvraagt. De VDR-module is geïmplementeerd op zowel landelijke portals (denk hierbij aan botentekoop.nl, boten.nl en yachtfocus.com) en tientallen portals van gerenommeerde aanbieders van nieuwe en gebruikte boten en jachten.

Het aanbieden van een maandprijs (gebaseerd op een vraagprijs) voorziet dan ook in een duidelijke behoefte van de Nederlandse sitebezoekers en kopers. De meerwaarde die het WatersportDreams-concept daaraan toevoegt, is dat de gemiddelde maandbedragen en rentetarieven zo’n 40% lager liggen dan bij de traditionele banken. “Hoe lager de maandprijzen en hoe lager de rentetarieven, hoe lager de aankoopdrempel,” aldus Heinz Hendrikse van WatersportDreams.

Lees er meer over op www.watersportdreams.nl

terug