Barnautica Yachting start vestiging in Zuid-Nederland

Sinds 1 oktober is Ed Kniestedt als jachtmakelaar actief vanuit Hellevoetsluis om het netwerk van Barnautica Yachting in Zuid-Nederland te versterken. Hiermee kunnen de diensten van de bekende jachtmakelaardij uit Alkmaar ook dichter bij de watersporters in het zuiden worden aangeboden.

Arthur von Barnau Sythoff, grondlegger van Barnautica Yachting in Alkmaar, en Ed Kniestedt kennen elkaar al sinds de E.M.C.I.-opleiding tot jachtmakelaar die ze begin jaren 2000 succesvol hebben afgerond. Arthur von Barnau Sythoff licht toe: “Ed Kniestedt is een echte ‘bootjes man’ die zowel zeilend als varend in een motorjacht al vele zeemijlen heeft afgelegd. Doordat hij in de afgelopen jaren onder andere op de Italiaanse markt actief is geweest, weet hij heel goed wat er op je af komt als je in het buitenland een schip wilt kopen en waar je op moet letten. Zijn laatste aanwinst, een 20 meter San Lorenzo motorjacht genaamd “Johanna” vanwaar hij tevens kantoor zal houden, ligt in de Helius Haven.”

Door deze uitbreiding een daarmee het aantal actieve makelaars verwacht Arthur von Barnau Sythoff meer watersporters te kunnen bijstaan bij de aan- en verkoop van hun zeil- of motorjacht.

Voor meer info zie www.barnautica.nl

terug