Gratis naar Breskens Boat Show Float

In aanloop naar haar dertigste editie breidt Belgian Boat Show haar activiteiten uit. Van 28 september tot en met 1 oktober kan je in de jachthaven van Breskens terecht voor de eerste editie van Belgian Boat Show Float.

De focus van deze ‘in water’ beurs ligt op kajuitjachten en motorboten van 10m en groter, die zowel in het water als op het droge te bezichtigen zijn. Dit botenaanbod wordt aangevuld met aanverwante sectoren op de kade. Grote merken zoals Bénéteau, Hanse, X-Yachts, Hallberg Rassy, Saffier, Dufour, Viko, Grand Soleil, Greenline, Boarnstream, Jetten en het Superyacht Explorer Livingstone by Hartman Yachts hebben hun ligplaats gereserveerd. Maar ook RIB’s van Technohull, Falcon, Rib Eye, Capelli, Brig en Gemini zijn van de partij. En omdat snelvaart en wakeboarding niet meer uit het watersportbeeld weg te denken zijn, staan Tigé, Regal, Sea Ray, XO-Boats klaar met sportieve modellen.

Download uw gratis toegangskaart!
Belgian Boat Show schenkt voor deze eerste editie van Belgian Boat Show Float gratis toegangstickets t.w.v. 7,50 euro aan de bezoekers.

Het gratis ticket is te downloaden op: www.belgianboatshow.be

terug