YachtFocus deelt voortaan milieuvriendelijke papieren tassen uit op botenbeurzen

De HISWA te water 2017 is dinsdag 29 augustus gestart. YachtFocus, bekend van botensite YachtFocus.com en YachtFocus Magazine, deelt hier volop bladen uit in de nieuwe papieren tassen.

YachtFocus is hiermee het eerste Nederlandse botenadvertentieblad dat de plastic tas verruilt voor een milieuvriendelijke papieren tas. Onder het motto ‘Watersporters houden van de natuur’  is de uitgeverij overgestapt op papieren tassen in plaats van een plastic wegwerpverpakking. Daarbij biedt de uitgeverij meer ruimte op haar rekken om een exemplaar onverpakt mee te nemen. Met de nieuwe tas geeft de uitgeverij gehoor aan een verzoek dat ze van vele beursbezoekers ontving. Doordat er is gekozen voor een dikkere kwaliteit papier zijn de tassen ook herbruikbaar. De nieuwe tassen zijn mede mogelijk gemaakt door Kuiper Verzekeringen, Elburg Yachting en VETUS.

De nieuwe verpakking zult u vanaf nu op alle beurzen tegenkomen. Bijvoorbeeld in september op de internationale beurzen in Cannes en Friedrichshafen, maar ook op Nederlandse evenementen zoals de Gebruikte-Botenbeurs Hoorn, Boten- en Camperbeurs Gorinchem en Belgian Boat Show FLOAT in Breskens.

Meer informatie op www.facebook.com/yachtfocus

terug