Seafaring 44, uniek nieuw motorjacht in Nederland

Seafaring Yachts Nederland introduceert op 29 augustus tijdens de HISWA te water het unieke nieuwe motorjacht Seafaring 44, een primeur. De Seafaring 44 is het meest duurzame jacht in zijn klasse. De boot is volledig nieuw en vanaf scratch ontwikkeld en gebouwd door een zeer ervaren topteam, gericht op comfort en vaargenot. De Seafaring 44 is een lange afstand eco cruiser die uitstekend geschikt kan worden gemaakt om de wereldzeeën mee te ontdekken.

De bakermat van de Seafaring 44 ligt in Slovenië, het land dat bol staat van de ervaring in het bouwen van jachten. Het Seafaring team heeft zijn duizenden zeemijlen ervaring en grondige vaarkennis in het ontwikkelen van een volledig nieuw motorjacht gestopt met als resultaat de Seafaring 44, een motorjacht waarop optimaal te genieten is.

Duurzaamheid, efficiëntie, veiligheid, kwaliteit, vaargenot en eigentijds design waren de leidraden bij het ontwikkelen van de Seafaring 44. De Seafaring 44 is het meest zuinige schip in zijn klasse: minder dan 1 liter brandstof per mijl bij een snelheid van 10 knopen. De zeer efficiënte rompvorm ligt ten grondslag aan dit geringe verbruik. Op één tank kan met Seafaring 44 een Atlantische oversteek worden gemaakt. Alle onderdelen die in het schip zijn verwerkt heeft de werf gedocumenteerd en geregistreerd, waarmee zij tegemoetkomt aan de hoogste eisen die duurzaam bouwen stelt aan werven.

De lay-out van het dek is grondig doordacht, zodat optimaal gebruik is gemaakt van de beschikbare ruimte. Dat geldt ook voor het moderne en lichtovergoten interieur. Slimme features zorgen voor flexibel gebruik en verrassende ruimtebesparende oplossingen. Door de uitgekiende lay-out van het schip voelt de Seafaring 44 even groot als een superjacht.

Eigenaren hebben de keus uit verschillende uitvoeringen voor het exterieur en de indeling onderdeks. Elke versie van de Seafaring 44 heeft een pilothouse met panoramisch uitzicht.

Seafaring Yachts is al meer dan 10 jaar actief op de Nederlandse watersportmarkt. Sloepen en Motorbotenmarkt is onderdeel van Seafaring Yachts. Het gezicht van Seafaring Yachts is Bart van den Berg en Bart en zijn team nodigen u van harte uit de primeurparty van de Seafaring 44 bij te wonen op de Hiswa te water in Amsterdam op 29 augustus. Voor geïnteresseerden zal er na de Hiswa een feestelijk onthaal zijn in Grou.

Bekijk de video op: www.seafaring.nl

terug