Prins van Oranje in Heeg introduceert de Aqua Vive met het comfort van thuis

Prins van Oranje uit Heeg presenteert deze zomer de Aqua Vive. Met een lengte van 14.9 meter en een breedte van 4.5 meter biedt dit riante schip het comfort van een huis.

Deze ruimtelijkheid en comfort wordt binnen duidelijk door de hoge binnenruimte en het gebruik van veel glas. Verder is er door slim om te gaan met de beschikbare ruimte een woonkamer, drie slaapkamers, een complete keuken, een natte cel en een separaat toilet gerealiseerd. Hierdoor kunnen zes personen royaal verblijven aan boord van de Aqua Vive.

“De Aqua Vive is ontwikkeld voor de watersporter van de toekomst, die meer comfort en luxe wil maar niet gebonden wilt zijn aan een plek”, aldus Gerrit Venema van Prins van Oranje. Het schip is door haar motorisering goed verplaatsbaar naar de diverse Aqua Vive ligplaatsen in heel Nederland. Hiermee kan eenvoudig van horizon gewisseld worden. Dankzij het Plug en Play-systeem kan stroom, water en vuilwater eenvoudig aangesloten worden op alle Aqua Vive ligplaatsen. De Aqua Vives kunnen energie neutraal geleverd worden en met de 6 mm stalen romp en stalen kooiconstructie is de Aqua Vive duurzaam.

Het eerste model van Aqua Vive is afgemeerd in Heeg en is klaar voor een bezichtiging op afspraak. De Aqua Vive is ook te bezichtigen op de HISWA te water op standnummer A11.

De Aqua Vive is verkrijgbaar voor € 198.000 euro incl. 21% BTW. Het schip is volledig “Dutch built” volgens de laatste CE-normeringen en de hoogste kwaliteitsnormen. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.aquaviveboats.nl

terug