Enk-Share introduceert gedeeld bootbezit op de HISWA te water 2017

Enk-Share, onderdeel van Gebroeders van Enkhuizen te Makkum, introduceert gedeeld bootbezit op de HISWA te water 2017. Enk-Share geeft watersporters de mogelijkheid om te genieten van een jacht door middel van nieuwe vormen van bezit. Enk-Share speelt in op de veranderingen van de markt.

Wie zijn Enk-Share?
Lobke van Enkhuizen, dochter en nichtje van de vennoten van Gebroeders van Enkhuizen is de initiatiefneemster van Enk-Share. Zij merkte op, samen met de eigenaren van Gebroeders van Enkhuizen, dat de trend: ‘bezit is het nieuwe gebruik’, ook zijn intrede krijgt in de watersport.

Boatshare biedt vele voordelen
Gedeeld bootbezit bestaat al een tijd en op kleine schaal wordt hier ook al gebruik van gemaakt. Door velen werd er echter altijd nog sceptisch naar gekeken.
De voordelen:

  • Kosten worden bespaard per eigenaar.
  • Er kan luxer en groter worden gevaren, omdat er meerdere eigenaren zijn en er dus ook een groter budget is.
  • Het jacht wordt vaker gebruikt, wat beter is voor het schip.
  • Lange vaartochten kunnen worden gedeeld.
  • Het geeft meer plezier en ervaringen kunnen worden gedeeld met gelijkgestemden.
  • Doordat de kosten worden gedeeld, is er meer budget voor professioneel onderhoud/ schoonmaak.

Een uniek contract
Een schip delen met meerdere eigenaren is mogelijk, zolang er sprake is van goede communicatie en een transparant contract. Hier heeft Enk-Share voor gezorgd. Enk-Share heeft een overeenkomst opgesteld, in samenwerking met partners op juridisch en verzekeringstechnisch vlak, waarin alle voorkomende situaties zijn vastgelegd.

Aanwezig tijdens de HISWA te water 2017, van 29 augustus t/m 3 september
Enk-Share is aanwezig tijdens de HISWA te water op de stand van Gebroeders van Enkhuizen (stand nummer E13), waar wij u graag alles over Enk-Share vertellen.

Gebroeders van Enkhuizen
Gebroeders van Enkhuizen is een installatie- en jachtservicebedrijf uit Makkum. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in de nieuwbouw van custom-builtschepen. Gebroeders van Enkhuizen bouwt Noordkapers, Sossego-Yachts en ENK-Yachts. Dit jaar bestaat Gebroeders van Enkhuizen 25 jaar. Ter ere van dit jubileum wordt er 23 september 2017 een Open Dag gehouden van 11:00-16:00 uur op de werf gevestigd aan de Strânwei in Makkum, waar u van harte welkom bent.

Kijk voor meer informatie op www.gebrvanenkhuizen.nl

terug