HISWA te water in 2018 naar Bataviahaven Lelystad

Vanaf 2018 verhuist de HISWA te water naar de evenementenhaven Bataviahaven in Lelystad. De grootste in-water botenbeurs van Noord-Europa, die sinds 2012 plaatsvindt in Amsterdam Noord, voerde met het oog op de toekomst een uitgebreide oriëntatie uit. Deze resulteerde er uiteindelijk in dat vanaf 2018 de HISWA te water in Lelystad plaatsvindt.

Als de HISWA te water haar leidende positie wil behouden en wil laten groeien, is een verhuizing naar een ruimere locatie een vereiste. De mogelijkheden van de Bataviahaven bieden dermate veel voordelen, dat de HISWA te water besloot al in 2018 gebruik te maken van de goede faciliteiten die de evenementenhaven biedt.
 
Uitgebreide faciliteiten
De centrale ligging in Nederland (ook ten opzichte van Duitsland en België), de makkelijke bereikbaarheid, via de weg, het openbaar vervoer en over het water en de uitstekende parkeermogelijkheden zijn de belangrijkste argumenten. Daarnaast zijn de uitgebreide faciliteiten in en rond Bataviahaven en de potentiële groei voor het aantal ligplaatsen een belangrijke reden om deze stap te nemen.

Meer proefvaarten mogelijk
Peter Brussel, algemeen voorzitter HISWA Vereniging: ‘Lelystad biedt exposanten waaronder veel HISWA-bedrijven unieke kansen. Zoals de mogelijkheid tot het maken van proefvaarten. Ook is deze evenementenhaven niet alleen per auto maar ook per boot, riviercruise of charterschip goed te bezoeken. Wij zijn blij dat de HISWA te water innoveert en een nieuw elan in Lelystad krijgt!’
 
HISWA te water 2017
Van 29 augustus tot 3 september 2017 vindt de laatste editie in de Amsterdam Marina plaats. Met circa 250 boten, 150 exposanten en tal van activiteiten belooft het weer een prachtige editie te worden.

Lees er meer over op www.hiswa.nl

terug