Een week proefvaren met de Super Lauwersmeer Discovery AC

Sinds dit voorjaar heeft De Schiffart yachtcharter in Terherne een Discovery 45 AC in haar verhuurvloot. Een primeur voor de Friese yachtcharter die als eerste verhuurder een Super Lauwersmeer in de vloot heeft. Hiermee kunnen huurders de praktische indeling, uitstekende vaareigenschappen en het veelzijdige karakter van de Super Lauwersmeer Discovery AC echt ervaren.  

De 13,7 meter lange Discovery AC is uitgevoerd in de Exclusive-uitvoering en is voorzien van zes vaste slaapplaatsen. Zowel voorin als achterin het schip profiteren opvarenden op dit speciaal ingerichte model van een volledig eigen hut voorzien van groot tweepersoons bed en eigen badkamer. In de achterkajuit is ook een derde hut beschikbaar die is voorzien van een stapelbed met twee slaapplaatsen.

Aan boord is alle denkbare luxe aanwezig: van vloerverwarming, airco, WiFi en een goede geluidsinstallatie tot TV met schotel. Een boeg- en hekschroef maakt het manoeuvreren gemakkelijk en dankzij het geoptimaliseerde onderwaterschip is het verbruik laag.

Meer informatie op www.superlauwersmeer.nl en www.schiffart-yachtcharter.nl


terug