Jachtwerf Atlantic in Harlingen houdt open werfdag op 13 mei

Op zaterdag 13 mei organiseert Jachtwerf Atlantic in Harlingen open huis. Een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de werf. Op het programma staat een opvallende primeur: deze dag zal het ontwerp van de nieuwe Atlantic 44 Pilothouse worden onthuld. Het ontwerp met een snelle romp gecombineerd met veel comfort aan boord komt van gerenommeerd designer Willem Nieland.

Om 14.00 uur volgt een lezing met het thema ‘rondje Atlantic’. Hierbij vertelt Harry de Jong, eigenaar van de Atlantic 43 ‘Loesje’, over de spectaculaire rondreis die hij samen met zijn vrouw en twee kinderen gemaakt heeft. Een typerend verhaal voor de weshutterf die bekend staat om haar oceaanwaardige vertrekkersjachten. Daarnaast zullen uiteraard de nieuwbouw modellen van Atlantic te zien zijn en kan het aanbod van gebruikte Atlantic-zeiljachten worden bezichtigd.

De open dag op 13 mei is van 10.00 tot 17.00 uur op Sibadaweg 34 in Harlingen.

Meer informatie op www.atlanticyachts.nl

terug