De Valk opent derde vestiging in Spanje

De Valk Yacht Brokers heeft een kantoor geopend in Vilanova Grand Marina, even ten zuiden van Barcelona. Naast de al bestaande kantoren in Palma en Alicante, betekent de nieuwe vestiging niet alleen een versterking van De Valk’s aanwezigheid aan de Spaanse oostkust, maar ook van de lokale dienstverlening aan internationale klanten in heel Europa.

Het nieuwe kantoor van De Valk Barcelona bestrijkt de gehele kust van Catalonië, van de Franse grens in het noorden tot Castellón de la Plana in het Valenciaanse district in het zuiden. Het kantoor richt op de internationale verkoop en marketing van exclusieve motor- en zeiljachten van rond de 15 meter (50 voet).

Brede deskundigheid
De ervaren scheepsbouwers en makelaars van het kantoor – met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de jachtmakelaardij in de regio Barcelona – begeleiden klanten bij de verkoop van hun jacht, het huren van een ligplaats en verstrekken lokale informatie over allerlei facetten van de watersport. Net als alle andere vestigingen kan De Valk Barcelona gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van het moederbedrijf.

“Dankzij onze brede aanwezigheid en talrijke lokale kantoren, biedt De Valk de best mogelijke combinatie van regionale aanwezigheid en een exclusief internationaal netwerk”, zegt Mattijs van Baalen, algemeen directeur van De Valk, dat haar hoofdkantoor in Nederland heeft. “Onze deskundigheid op het gebied van aanvullende diensten als yacht-management, verzekeringen en transport profiteert van schaalvoordelen, en deze strekken zich uit tot ver buiten de grenzen van de vaargebieden en landen waarin De Valk actief is.”

Services voor alle klanten
De Valk Barcelona is gevestigd in Vilanova Grand Marina, een van de eerste jachthavens in het Middellandse Zeegebied die exclusief zijn opgezet voor superjachten, met bijpassende voorzieningen en services. Met betonnen kaden, directe toegang met de auto tot elke ligplaats, en werk- en parkeerplaatsen dicht in de buurt staan functionaliteit en comfort hier voorop. In de Vilanova Grand Marina zijn 49 ligplaatsen te koop en te huur, elk met een lengte van 25 tot 120 meter. Klanten van De Valk kunnen ook kiezen voor de Marina Vilanova, die geschikt is voor jachten vanaf 10 meter.

Het nieuwe kantoor vormt een goede aanvulling op het bestaande serviceaanbod van De Valk in Palma, een populaire bestemming voor jachten, en de onlangs geopende vestiging in Alicante. De Valk Costa Blanca biedt een breed pakket makelaardijdiensten aan klanten die met hun jacht in dit deel van Spanje aanmeren. Daarnaast verleent het team ondersteuning in jachthavens als Valencia, Dénia, Altea, Alicante en Torrevieja.

Meer informatie over de jachtmakelaardij is te vinden op www.devalk.nl

terug