Super Lauwersmeer op Motorboot Sneek (7-9 april 2017)

In het weekend van 7, 8 en 9 april kunnen bezoekers van Motorboot Sneek kennis maken met de werf  Super Lauwersmeer en twee van haar modellenSuper Lauwersmeer zal tijdens Motorboot Sneek de Discovery AC en Discovery OC afmeren. De achterkajuit en open kuip uit de Discovery-serie zijn in de afgelopen jaren met veel succes ontvangen en door de internationale pers bejubeld. Beide modellen geven blijk van de bijna 50 jaar ervaring van de werf en de vele maatwerk-mogelijkheden die de jachtbouwer te bieden heeft.

Discovery OC (open kuip)
De vorig jaar geïntroduceerde Discovery OC (open kuip) zoals die getoond wordt in Sneek meet 14 meter lengte en beschikt over een interieur dat geheel naar de wens van de eigenaar is ingericht. Kenmerkend voor de Discovery OC is de geheel gelijkvloerse leefruimte waarbij de salon en kuip naadloos in elkaar overlopen. Daardoor worden binnen en buiten op een prachtige manier bij elkaar betrokken.

In de Discovery OC ‘Sunny Life’ zoals die in Sneek wordt getoond is de kuip nog sterker bij de salon betrokken. De plafondpanelen van de salon lopen door in het vaste kuipdak. Dankzij (vloer)verwarming in de kuip alsook een tent is deze volledig af te sluiten en wordt deze ook bij minder weer prachtig bij de salon betrokken. Speciaal voor dit model is de rechte bank achterin de kuip omgebouwd tot een U-bank en kunt u aan boord genieten van een enorme salon. Het schip is daarmee uitermate geschikt voor een lang verblijf aan boord. Wat daar tevens aan bijdraagt zijn de grote eigenaarshut, de separate douche- en toiletcel alsook de wasmachine, droger en diepvries welke toegankelijk zijn via een elektrisch te openen en te sluiten luik in de kuip.

Discovery AC (achterkajuit)
Het tweede schip dat Super Lauwersmeer tijdens Motorboot Sneek laat zien is de veelgeprezen Discovery AC. De Discovery AC (achterkajuit) was de eerste telg in de gloednieuwe Discovery-lijn die naast de genoemde OC inmiddels ook bestaat uit een Flybridge en een Cabrio. Met de achterkajuit-versie van de Discovery heeft Super Lauwersmeer de afgelopen jaren lovende recensies in de internationale pers mogen oogsten. ‘Een luxeappartement op het water’ en ‘Een multifunctioneel jacht, dat zich net zo goed leent voor een comfortabel verblijf in de haven als voor een lange avontuurlijke reis’ zijn zomaar twee quotes van gerenommeerde watersportbladen.

De Discovery 45 AC die tijdens Motorboot Sneek te zien is kenmerkt zich als een echt familieschip dat tevens uitermate geschikt is voor de verhuur. Aan boord zijn zes vaste slaapplaatsen. In de achterkajuit vindt u de eigenaarshut met groot tweepersoons bed, een douche/toilet alsook een hut met een stapelbed. Voorin het schip is tevens een ruim tweepersoons bed te vinden alsmede een tweede douche en toilet. De ruime salon beschikt over twee zitgroepen, de ruime keuken beschikt over een volwaardige koelkast en diepvries en aan boord is alle beschikbare ruimte benut voor kasten en andere opbergruimtes. Dankzij het speciaal geoptimaliseerde onderwaterschip heeft de Discovery 45 AC zeer goede vaareigenschappen en een laag verbruik.

Meer informatie op www.superlauwersmeer.nl

terug