Linssen Yachts houdt Linssen In-Water Boat Show 2017

Linssen In-Water Boat Show

Het vaarseizoen is weer begonnen en iedereen staat te popelen om het water op te gaan… Dat kan ook bij Linssen Yachts! Van vrijdag 19 tot en met maandag 22 mei kan men samen met een ervaren schipper een proefvaart maken met diverse jachten van Linssen. Zo kunnen bezoekers de uitstekende vaareigenschappen, de ruime en goed ingedeelde interieurs en de geruisloosheid van de jachten zelf ervaren.

Wereldprimeurs
Tijdens de In-Water Boat Show presenteert Linssen Yachts maar liefst drie wereldprimeurs uit de serie Grand Sturdy:

  • de Grand Sturdy 35.0 Sedan (10,70 x 3,40 m)
  • de Grand Sturdy 35.0 AC (10,70 x 3,40 m)
  • de Grand Sturdy 40.0 AC (12,85 x 4,30 m)

Deze primeurs staan opgesteld in de showroom van Linssen Yachts zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn en bezoekers ze in alle rust kunnen bekijken. Wie geïnteresseerd is kan vanuit de jachthaven van Linssen meteen een proefvaart maken met een vergelijkbaar jacht uit dezelfde klasse.

Zorgeloos genieten
Jachten van Linssen zijn voorzien van een hoogwaardige epoxy coating die zorgt voor jarenlange bescherming van het schip. Door de perfecte motortechniek van alle onderdelen in de machinekamer kan men optimaal genieten van de tocht. Het stijlvolle en tijdloze ontwerp van het interieur kan naar smaak in allerlei stijlen worden uitgevoerd. In de primeurs die Linssen Yachts presenteert, ziet men voorbeelden van diverse decoratiestijlen.

Gebruikte Linssen-jachten
Daarnaast is er binnen – in de showroom en de Collection-showroom – een keur aan nieuwe en gebruikte jachten in topconditie te bewonderen. Op de website is het totale aanbod aan gebruikte jachten van Linssen te vinden.

De openingstijden
Vrijdag 19 mei: 13.00 – 20.00 uur
Zaterdag 20 mei: 10.00 – 16.00 uur
Zondag 21 mei: 10.00 – 16.00 uur
Maandag 22 mei: 10.00 – 16.00 uur

Aanmelding is niet noodzakelijk maar kan zinvol zijn als u specifieke vragen heeft. Stuur in dat geval een email naar: info@linssenyachts.com

Lees er meer over op www.linssenyachts.com

terug