Contest Yachts houdt Open Huis op zaterdag 6 mei

Een kijkje achter de schermen van één van Nederlands meest gerenommeerde jachtwerven? Demo’s of inspirerende lezingen bijwonen? Informatie verkrijgen over de nieuwste apparatuur en toegepaste technieken in de jachtbouw? Ervaren watersporters zijn op zaterdag 6 mei 2017 van 10.00 – 16.00 uur van harte welkom tijdens het Open Huis van Contest Yachts in Medemblik.

Rondleidingen en lezingen
Bezoekers kunnen zich vanaf begin april aanmelden voor een rondleiding over de werf of voor één of meerdere lezingen door diverse professionals. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: weerkunde, welke zeilen kiezen, de laatste technologieën op het gebied van navigatieapparatuur, uw energiehuishouding aan boord, veiligheid en lange reizen maken met een Contest. Voor deze programmaonderdelen is een beperkt aantal plekken beschikbaar en aanmelden via contestyachts.com is verplicht. Daarnaast is er de hele dag de mogelijkheid tot het bijwonen van diverse demo’s waaronder bouwen met de vacuüminjectie methode, houtbewerking en het leggen van teakdekken. Diverse toeleveranciers van onder andere navigatieapparatuur, motoren, elektrische installaties, watermakers, masten, lijnen en tuigage, jachttransport en verzekeringen zijn de hele dag aanwezig om bezoekers van deskundig advies te voorzien.

Contest Brokerage en MYS
Naast Contest Yachts doen ook Contest Brokerage en MYS mee aan het Open Huis. De jachtmakelaars van Contest Brokerage tonen bezoekers graag hun aanbod van gebruikte jachten van over de hele wereld. Jachteigenaren die verkoop van hun schip overwegen zijn bij Contest Brokerage eveneens aan het juiste adres.
Het Open Huis biedt bezoekers tevens de mogelijkheid om kennis te maken met alle faciliteiten van MYS (Medemblik Yacht Service) voor zomer- of winterstalling. De specialisten van MYS leggen graag uit wat ze kunnen betekenen bij vragen over reparatie, onderhoud of complete refits van jachten.

‘Building Dreams Together’
“Met ons Open Huis willen wij ervaren watersporters informeren en inspireren. We laten hen niet alleen zien hoe onze jachten ontworpen en gebouwd worden, maar willen hen juist ook inspireren om nog meer uit hun voorliefde voor zeilen of motorbootvaren te halen. Met ons familiebedrijf delen wij al drie generaties lang onze passie voor zeilen met onze klanten. Wij willen hen helpen hun droom te verwezenlijken en grenzen te verleggen. Door een dag lang samen met gelijkgestemden op onze werf rond te lopen, ervaringen uit te wisselen en aangestoken te worden door de enthousiaste lezingen en verhalen van professionals en andere zeilers, hopen wij daar een bijdrage aan te leveren,” aldus directeur Arjen Conijn.

Voor meer informatie en aanmelden (vanaf begin april) voor het Open Huis: www.contestyachts.com

terug