Seafury introduceert gloednieuwe Seafury Hawker Tender 725

Seafury uit Katwijk aan de Rijn start het jaar met de introductie van een nieuw model. Na ruim een jaar denken, tekenen, ontwikkelen, bouwen en afbouwen is de Seafury Hawker Tender 725 gereed.

Het nieuwe model is een aanvulling op de huidige modellijn bestaande uit een uitgebreide range aan Seafury-sloepen en de Hawker Tender 800. Standaard wordt de Seafury Hawker Tender 725 geleverd met een Vetus 28PK diesel motor. Motoren tot 190 PK behoren tot de opties. Ook is het mogelijk om elektrisch te varen. Net als bij de andere Seafury-modellen is bij de Hawker Tender 725 gezorgd voor een stabiele en koersvaste romp, wat comfortabel vaart en prettig aanvoelt bij het manoeuvreren.

Standaard wordt de Hawker Tender 725 uitgerust met onder meer een hydraulische besturing, kussenset inclusief rugkussens, een Stazo stuurwiel van 80cm, een luxe buiskap inclusief schaamschot, navigatieverlichting, flexiteek op de motorkist en het zwemplateau, 12V koelbox en een chemisch toilet. Daarnaast zijn tegen bijbetaling ook extra luxe opties mogelijk, zoals een radio/bluetooth audio systeem, kuipverlichting, een vast toilet, koellade, verwarming, Raymarine navigatie of een skipaal.

Proefvaren kan op afspraak vanaf de werf op Valkenburgseweg 40 in Katwijk aan de Rijn.

Meer informatie op www.seafury.nl

IMG_7253

terug